От къде в София мога да си купя БЕЗЦВЕТНИ странични мигачи, които са на двата предни калника, а също и лип спойлер за 156
Известие
Collapse
No announcement yet.
За една красива 156
Collapse
X
-
Inesauto в София
www.inesauto.com
Аз направих един неуспешен опит да поръчам
Запаси се с много нерви и пробвай.ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98
-
Аз гледах на този сайт кристални стопове ма много пари бе .... 400+ лв. , някой знае ли нещо по евтино и все пак красиво, а не тип илиенци...
И още нещо да не пускам само нови теми.
На централната конзола,когато се сложи нов цд - плейър примерно при мен остава празно място отстрани и си личи , че липсва нещо като рамка, фабрична която отива около цд-то(която е по голяма от тези които си идват комплект с новите плейъри).Откъде може да се намери това нещо че доста ме дразни....и всеки път погледа ми отива там и гледам някакви болтове.настояща - BMW 3er
ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от TinotoInesauto в София
www.inesauto.com
Аз направих един неуспешен опит да поръчам
Запаси се с много нерви и пробвай.
Comment
-
Първоначално публикувано от AmorphisАз гледах на този сайт кристални стопове ма много пари бе .... 400+ лв. , някой знае ли нещо по евтино и все пак красиво, а не тип илиенци...
И още нещо да не пускам само нови теми.
На централната конзола,когато се сложи нов цд - плейър примерно при мен остава празно място отстрани и си личи , че липсва нещо като рамка, фабрична която отива около цд-то(която е по голяма от тези които си идват комплект с новите плейъри).Откъде може да се намери това нещо че доста ме дразни....и всеки път погледа ми отива там и гледам някакви болтове.
Comment
-
Първоначално публикувано от AmorphisЗначи това което отива около цдто се казва адаптор така ли?
А за какви пари говорим или незнаете?ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98
Comment
Comment